Lokale producten van diverse producenten, elke week direct tot bij jou!

 Bestel nu en ontvang je bestelling op donderdag 20 november aan huis of in één van onze gekoelde afhaalautomaten.

Levering aan huis
Levering aan huis
Tussen 16u en 21u

Alle categorieën
In de kijker
Bereidingen
Brood en banket
Diepvries
Dranken
Educatief
Fruit
Geschenken
Groenten
Huishoudproducten
Kruidenierswaren
Planten en bloemen
Verzorging
Vlees en vis
Zuivel
Uit voorraad
-
+
200

Krulandijvie

Seizoensmaak
Londerzeel

Frisée is een lekkere knapperige andijviesoort die rauw wordt gegeten in salades en stamppotten. Frisée smaakt wat bitterder dan gewone andijvie. Dat geldt vooral voor de buitenste groene bladeren.


Juist het lichte binnenste deel van de krop is lekker in een salade. Op bijvoorbeeld een stokbroodje met geitenkaas of brie smaakt Frisée erg goed. Maar verwerk Frisée ook eens in een salade met uitgebakken spekjes en een honing-mosterddressing. Of bak de Frisée met knoflook en Spaanse peper. Je kunt de groente ook koken of smoren. Dit duurt ca. 5 minuten.
Eigen Bodem maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen

Sluiten