Aldeneyck

Aldeneyck

Hamontweg 81
3680 Maaseik

Aldeneyck

Ontdek de bekroonde wijnen van Aldeneyck, verbouwd met passie op 10 hectare wijngaarden langs de Maas in het warme en droge stukje Limburg. Geniet van de elegante en fruitige smaak met lange afdronk, dankzij het mineraalrijke kiezel-en grindterroir en het unieke microklimaat.

10 hectaren grote wijngaarden op zuidoosterhellingen langs de Maas

Wijndomein Aldeneyck is gelegen op de zonovergoten zuidoosterhellingen langs de Maas, op slechts een steenworp afstand van de cultuurstad Maaseik. Het domein beslaat een oppervlakte van 10 hectaren en heeft een voor wijndruiven uitstekend mineraalrijk kiezel-en grindterroir.

Pinot Blanc, Pinot Gris, Pinot Noir, Chardonnay, Riesling én mousserende wijnen

Met veel passie worden op Wijndomein Aldeneyck diverse druivensoorten verbouwd, waaronder Pinot Blanc, Pinot Gris, Pinot Noir, Chardonnay, Riesling en drie mousserende wijnen. Het warme microklimaat en de unieke stenige bodem dragen bij aan de elegante en fruitige smaak met een lange afdronk.

Meerdere malen bekroond tot Beste Belgische Wijn

De Aldeneyck wijnen hebben al meerdere malen de titel van Beste Belgische Wijn gewonnen. Dit is mede te danken aan de prachtige Maasvallei die als levensader fungeert in dit warme en droge stukje Limburg. De combinatie van het terroir en het vakmanschap van de wijnmakers zorgt voor unieke en hoogwaardige wijnen.

Eigen Bodem maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen

Sluiten