De korte keten automaten van Eigen Bodem

Snel een kleine snack halen in een station of een volledige bestelling met groenten, fruit, zuivel, vlees en confituur? Voor een klein hongertje kan je onderweg iets komen oppikken, anders kan je via onze website eerst bestellen en dan uit onze lockers alles netjes gekoeld afhalen.

We laten zo nog meer mensen genieten van producten uit de korte keten met meer versheid en smaak. Producten worden immers op het juiste moment geoogst en gaan dan heel snel naar onze automaten. Onze producten zijn ook seizoensgebonden, waardoor we producten steeds op hun piek aanbieden met de beste smaak en voedingswaarde.

Er is ook drastisch minder transport nodig waarbij we met de meest optimale routes en samen-transporten werken om de meest duurzame werking te garanderen. Door lokaal te kopen, help je dus ook mee de impact van voedseltransport te verminderen.


Winkel nu

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op als jij ook wil genieten van onze producten uit onze korte keten automaat of met ons wilt samenwerken!

Contacteer ons

Jouw producten in een automaat?

Met Eigen Bodem brengen we een breed aanbod aan diverse korte keten producten tot bij de consument. Onderweg van en naar de werkvloer, op elke andere verplaatsing met de trein, openbaar vervoer of misschien woon je gewoon vlakbij een station?

Lokale boeren, producenten en initiatieven bieden we de meest innovatieve oplossingen aan.

We bieden de hele korte keten de kans om zelf met lockers- en andere automaten aan de slag te gaan. Via ons platform kan elke ambachtelijke, kleine producent zonder gedoe of instapkosten meteen een breed publiek bereiken.

Eigen Bodem maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen

Sluiten