Vul je gemeente in om het lokale aanbod te bekijken


Ben jij een consuminder?

Less is more, maar er zit ook meer in onze producten uit de korte keten. Ben jij voor meer inhoud en minder verpakking, meer kwaliteit en minder kwantiteit? Bewuste producten, met een verhaal, vol kwaliteit en zonder chemicaliën. Dan ben je bij Eigen Bodem aan het juiste adres om te starten met onthaasten en consuminderen.

Wist je dat je via Eigen Bodem ervoor zorgt dat producenten 85% tot 95% van de inkomsten ontvangen? Door bij Eigen Bodem boodschappen te doen, help je onze lokale economie écht in de transitie naar een betere en kortere keten. Bedankt daarvoor!

Breng de korte keten in beweging in jouw regio!

We zoeken mogelijk nog in jouw regio een verdeler die producten van producenten kan verzamelen en aan huis brengen. Hoe korter de keten, hoe duurzamer, ecologischer en beter voor iedereen. Consument, producent, dieren en planten: iedereen wordt er gelukkiger van, jij vast ook! Meer weten over ons platform Eigen Bodem? Stuur ons een berichtje en we denken graag met je mee.


Contacteer ons

Jouw producten hier?

Creëer of kweek je zelf duurzame of authentieke producten van Eigen Bodem? Misschien is ons platform dan wel iets voor jou!

We geloven in transparantie en eenvoud. Voor bestellingen via Eigen Bodem vragen we 5% om de werking en verbetering van het platform te ondersteunen. Voor het verwerken van een bestelling via een Eigen Bodem verzamelpunt vragen we 10%. Hierdoor ontvang je als producent 95% van de inkomsten voor directe verkopen aan je eigen klanten en 85% voor leveringen aan een Eigen Bodem verzamelpunt.

Geen instapkosten, geen ingewikkelde procedures. We vragen pure lokale producten, we bieden daarvoor een eenvoudig systeem met duidelijke prijzen. Je ziet als producent steeds wat je gaat ontvangen, simpel en duidelijk.

Jij als producent bent onze HELD: Heerlijk, Eerlijk, Lokaal en Duurzaam.

Registreer nu
Eigen Bodem maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen

Sluiten