Chant d

Chant d'Eole

Grand Route 58
7040 Quévy

Chant d’eole

Ontdek de unieke mousserende wijnen van Domaine du Chant d'Eole - een Belgische wijngaard die voortkomt uit de samenwerking tussen gerenommeerde wijnbouwers uit Champagne en een belangrijke Belgische landbouwfamilie, de familie Ewbank. Met respect voor het Belgische terroir en de herkomst van de druiven, heeft Chant d'Eole momenteel een productiecapaciteit van 150.000 flessen per jaar.

De oprichters van Domaine du Chant d'Eole

Domaine du Chant d'Eole is een wijngoed dat in 2010 is opgericht door een familie gerenommeerde wijnbouwers uit Champagne en de Belgische familie Ewbank. De oprichters bundelden hun krachten om de mooiste Belgische wijngaard aan te leggen en zijn zich bewust van het belang van de herkomst van de druiven voor de kwaliteit van de wijn.

Het Belgische terroir en de beste technieken

Ons wijngoed baseert zich op de beste technieken voor de productie van mousserende wijnen met respect voor het Belgische terroir. We zijn trots op de unieke smaak die onze wijn heeft en de kwaliteit die we kunnen bieden dankzij onze focus op techniek en terroir.

De productie van Domaine du Chant d'Eole

Met een productiecapaciteit van 150.000 flessen per jaar, produceert Domaine du Chant d'Eole mousserende wijnen van hoge kwaliteit. Onze wijngaard is een resultaat van jarenlang werk en onze passie voor wijnbouw. We streven naar het aanbieden van de beste Belgische wijnen en zijn trots op onze productie en het verhaal achter ons wijngoed.

Eigen Bodem maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen

Sluiten