Lokale producten van diverse producenten, elke week direct tot bij jou!

 Bestel nu en ontvang je bestelling op donderdag 20 november aan huis of in één van onze gekoelde afhaalautomaten.

Levering aan huis
Levering aan huis
Tussen 16u en 21u
Levering in afhaalautomaat
NMBS Station Sint-Niklaas
Rond 17u
Meer afhaallocaties tonen »

Alle categorieën
In de kijker
Bereidingen
Brood en banket
Diepvries
Dranken
Educatief
Fruit
Geschenken
Groenten
Huishoudproducten
Kruidenierswaren
Planten en bloemen
Verzorging
Vlees en vis
Zuivel
Uit voorraad
-
+
300

Schorseneren

Seizoensmaak
Londerzeel

Eenmaal geschild lijkt een schorseneer op asperge, want de wortel is nu mooi wit. Leg de schorseneren direct na het schillen in een bodempje water en een scheutje azijn om mooi wit te houden en oxidatie te voorkomen. Om darmkrampen te vermijden kook je schorseneren best als volgt. Doe er water op, en van zo gauw het kookt, giet je het water af. Doe er dan vers water op en laat koken tot ze beetgaar zijn. Daarna kan je ze in een kaassausje doen. Ook heerlijk in een gratin, soep, tagliatelli, salade, ...


Schorseneren bevatten inuline (een poly-sacharide) en hebben een hoog fosfor- en ijzergehalte.
Eigen Bodem maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen

Sluiten