Slagerij Heirbaut

Koolstraat 123
9300 Aalst

Pastrami

Slagerij Heirbaut
Aalst

Pastrami is gerookt borstvlees van het rund en heeft een verfijnde smaak en een subtiel aroma.
Het past bijzonder goed binnen een dieet omdat het vet- en suikergehalte laag is.
Receptideeën :
Bij het aperitief: serveer een plakje pastrami op toast, met een blaadje sla, een puntje mosterd en bovenop een augurkje.
Als gerecht :
Risotto met pastrami en appel
----------------------------------------------------------------------
Le pastrami est une poitrine de bœuf fumée, au goût délicat et à l’arôme raffiné.
Il convient particulièrement bien aux régimes étant donnée sa faible teneur en graisse et en sucre.
Idées recette :
A l'apéritif , servez une tranche de pastrami sur un toast avec une feuille de salade, une pointe de moutarde et le tout surmonté d'un petit cornichon.
En plat :
Risotto de pastrami aux pommes
Eigen Bodem maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen

Sluiten