Slagerij Heirbaut

Koolstraat 123
9300 Aalst

Gerookt spek in sneetjes

Slagerij Heirbaut
Aalst

Dit product is ideaal om te gebruiken als ontbijtspek, maar ook in een traditionele hutsepot of voor andere warme bereidingen.
Ons gerookt spek wordt op ambachtelijke, traditionele wijze bereid. Elke verse varkensbuik die bij ons binnenkomt, ondergaat een grondige inspectie en wordt na selectie handmatig ingezouten. Na een rijpingsproces van enkele dagen wordt het product gerookt met schilfers van beukenhout om de natuurlijke rookaroma's toe te voegen. Deze procedure is zeer arbeidsintensief, maar u merkt dit dan ook aan de smaak!
---------------------------------------------------------------------------------------
Ce produit est idéal pour être utilisé comme bacon au petit déjeuner, mais également dans un ragoût traditionnel ou pour d'autres plats chauds.
Notre bacon fumé est préparé selon les méthodes traditionnelles. Chaque poitrine de porc fraîche qui nous est livrée est soumise à une inspection minutieuse et est salée manuellement après sélection. Après quelques jours de maturation, le produit est fumé avec des copeaux de bois de hêtre pour ajouter les arômes de fumée naturels. Cette procédure nécessite beaucoup de travail, mais vous le remarquerez également dans le goût!
Eigen Bodem maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen

Sluiten