Choosy & Delicious > Broblanc Gluten- en lactosevrij
Broblanc Gluten- en lactosevrij
Choosy & DeliciousKuringenIngrediënten: maïszetmeel, rijstbloem, soja-eiwit concentraat, verdikkingsmiddelen: xanthaangom, hydroxypropylmethylcellulose; suiker, psyllium, zout, dextrose, suikerbietensiroop, geroosterde linzen gemalen, gistextract, voedingszuur melkzuur, lactaat, druivenconcentraat, zuurteregelaar natriumacetaat, natriumwaterstofdiacetaat, natriumdiacetaat en enzymengist
Ingrédients: amidon de maïs, farine de riz, concentré de protéines de soja, épaississants:
gomme de xanthane, hydroxypropyl méthylcellulose; sucre, psyllium, sel, dextrose, sirop de betterave à sucre, lentilles grillées, extrait de levure, acide lactique, lactate, concentré de raisin, régulateur d'acidité, acétate de sodium, hydrogénodiacétate de sodium, diacétate de sodium et levure enzymatique
D : Zutaten: Maisstärke, Reismehl, Sojaproteinkonzentrat, Verdickungsmittel:
Xanthangummi, Hydroxypropylmethylcellulose; Zucker, Flohsamen, Salz, Dextrose, Zuckerrübensirup, gemahlene geröstete Linsen, Hefeextrakt, saure Milchsäure, Laktat, Traubenkonzentrat, Säureregulator Natriumacetat, Natriumhydrogendiacetat, Natriumdiacetat und Enzymhefe
En: Ingredients: corn starch, rice flour, soy protein concentrate, thickeners:
xanthan gum, hydroxypropyl methylcellulose; sugar, psyllium, salt, dextrose,
sugar beet syrup, ground roasted lentils, yeast extract, acid lactic acid,
lactate, grape concentrate, acidity regulator sodium acetate, sodium hydrogen diacetate, sodium diacetate and enzyme yeast
________________________________________________________________________
Allergie-informatie: soja-eiwit / Informations sur les allergies: protéines de soja
D :Allergie-Informationen: Sojaprotein En : Allergy Information: Soy Protein
________________________________________________________
Bereiding:
Recept voor 1 brood: meng 500 g broblanc met 20 g olie, 20 g verse gist en 4.25 dl water.
Kneed 4 minuten langzaam en 5 minuten op hoge snelheid.
Laat 50 minuten rijzen in de bakvorm of de bakplaat. Zet de oven op 180° C. Bak het brood gedurende 50 minuten.
Préparation:
Recette pour 1 pain: mélangez 500 g de broblanc avec 20 g d’huile, 20 levure frais et 4,25 dl d’eau.
Pétrir 4 minutes lentement et 5 minutes à grande vitesse.
Laisser lever pendant 50 minutes. Réglez le four à 180° C. Cuire le pain pendant 50 minutes.
D : Bereitung:
Rezept für 1 Laib: 500 g Broblanc mit 20 g Öl, 20 g frischer Hefe und 4,25 dl Wasser mischen.
4 Minuten langsam und 5 Minuten mit hoher Geschwindigkeit kneten.
50 Minuten in der Backform oder im Backblech gehen lassen. Stellen Sie den Ofen auf 180 ° C. Backen Sie das Brot 50 Minuten lang.
En : Preparation:
Recipe for 1 loaf: mix 500 g broblanc with 20 g oil, 20 g fresh yeast and 4.25 dl water.
Knead slowly for 4 minutes and at high speed for 5 minutes.
Let rise in the baking tin or baking tray for 50 minutes. Set the oven to 180 ° C. Bake the bread for 50 minutes.