Carlos Koffie > Bloedappelsien
Bloedappelsien
Carlos KoffieOmschrijving:
De uitdagende noot van bloedsinaasappelen, fijn geharmoniseerd met de zoetheid van appels en de zuurtegraad van hibiscus maakt deze vruchtenmélange een zeer bijzondere traktatie.
Ingrediënten:
Appelstukjes, hibiscus, rozenbottelschillen, schillen van citrusvruchten, saffloer-olie, bloemblaadjes, aroma.
Temperatuur 100 °C
Zettijd 8-10 minuten
GEEN THEÏNE
Description:
La note provocante des oranges sanguines, finement harmonisée avec la douceur des pommes et l'acidité de l'hibiscus, fait de ce mélange de fruits un régal tout particulier.
Ingrédients:
Morceaux de pomme, hibiscus, écorces de rose musquée, écorces d'agrumes, huile de carthame, pétales, arôme.
Température 100 ° C
Temps d'infusion 8-10 minutes
PAS DE THEINE